Vloer- en Tegelwerken

Zwembad Stadspark - Turnhout

PERFECT UITGEVOERDE TEGELWERKEN

U wilt een nieuwe vloer laten leggen? Of u wenst wandtegels in de keuken of badkamer? Dan kunt u voor al uw tegelwerken in Antwerpen beroep doen op de expertise van OZ Construct.

WOONCOMFORT

Vloeren zijn een essentieel onderdeel van uw woning. Ze bepalen niet enkel de uitstraling, maar ook het wooncomfort. Daarom is het belangrijk dat tegelwerken vakkundig uitgevoerd worden. Laat u dus adviseren en bijstaan door een vakman.

Vloerisolatie

Bij ons kunt u rekenen op de volledige realisatie van al uw vloerwerken. Van advies over de te gebruiken chape tot akoestische- en/of thermische vloerisolatie. Indien u het wenst, helpen wij u ook de perfecte tegel te kiezen voor de ruimte in kwestie. De uiteindelijke keuze van de tegels is aan u, wij zorgen voor een perfecte plaatsing en mooie afwerking.

Contact opnemen

Ook voor de aanleg van uw terras en het plaatsen van wandtegels bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen! Wij staan graag tot uw dienst.

Kwaliteit. Bouwadvies. vakmanschap.

Expertise

U droomt van wandtegels in de keuken? U denkt eraan om een gyproc scheidingswand te plaatsen? Of u wilt de woonkamer een nieuwe lik verf geven? Bij Oz Construct bent u aan het juiste adres voor tegelwerken en algemene bouwwerken, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector garanderen wij een uitstekende uitvoering van de werken.

Sinds 2000 actief als bouwaannemer.

Bouwadvies

Goed advies is onbetaalbaar, zegt men vaak, maar bij ons zit dit in de prijs gesmeden.

Personalisatie

bouwt woningen die helemaal aan uw wensen beantwoorden en die tot in de puntjes gepersonaliseerd zijn.

Onze vakmannen

Dankzij jarenlange ervaring en kennis van zaken leveren onze vakmannen steeds werk van een hoog kwalitatief niveau.